Hollandsch Grof

Warenwettelijke naam: Volkoren meergranenbrood met zaden en pitten
€ 4
45

HOLLANDSCH GROF® is een (h)eerlijk grof, donker, brood wat 25% meer voedingsvezels bevat dan een gewoon grof volkorenbrood.
o Voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsvezels zijn door het lichaam moeilijker te verwerken en vergen dus meer inspanning van het lichaam waardoor zij een hoge conversiewaarde hebben.
o Voedingsvezels uit volkoren graanproducten en fruit beschermen hart en bloedvaten. Ze hebben een gunstig effect op het cholesterolgehalte en verlagen de bloeddruk licht.
o Voedingsvezels worden niet verteerd door het lichaam maar werken verzadigend, verder vragen deze verteringsprocessen tevens energie van het lichaam. Hierdoor helpen ze minder te eten en eventueel overgewicht te voorkomen.
o HOLLANDSCH GROF® bevat juist zoveel voedingsvezels doordat uw bakker tijdens de bereiding van het brood volkorenmeel en in desem voorgeweekte roggekorrels gebruikt. Hierdoor zitten er in het brood geen harde pitjes en dit maakt van HOLLANDSCH GROF® het lekkerste meergranen volkoren voor jong en oud.
o HOLLANDSCH GROF® meergranen volkoren bevat o.a.: volkoren, tarwe, rogge, gerst, geel lijnzaad, havervlokken, diverse mouten, desems en een heerlijke zachte roggekorrel

Gesneden? Heel? Half? KLIK OP HET BEDRAG VOOR DE OPTIES.
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen

Gluten Lupine

Gluten, Lupine, Tarwe, Rogge, Gerst, Haver

Bewaaradvies

Op een droge plek